A avea gene naturale care nu sunt tocmai lungi poate fi destul de suparator, motiv pentru care multe dintre femei isi fac programare la saloanele de infrumusetare. Sigur, exista gene false, dar nu sunt tocmai viabile pentru uzura zilnica.

Cum exista extensii de gene 3D, asa exista si extensii de par cu keratina. Ambele sunt doua proceduri extrem de indragite de femeile din intreaga lume. Asa ca, cei interesati de aceste servicii pot vizita site-ul freestylebeauty.ro pentru mai multe detalii referitoare la pret si modalitate de aplicare.

Cunoscuta si sub denumirea de extensii de gene, acest tip castiga o multime de inimi in circuitul international de frumusete. Practic, genele 3D sunt extensii de gene semi-permanente care sunt perfecte pentru fetele cu gene fine, rare. La fel ca genele normale, aceste gene sunt aplicate in asa fel incat sa para absolut naturale, sa poata face genele mai groase si voluminoase!

Potrivit Irinei Levchuk, inventatoarea tehnicii de extindere a genelor Hollywood Volume 3D, genele 3D „sunt viitorul extensiilor de gene”. Spre deosebire de genele false din vechea scoala care sunt dificil de aplicat si imposibil de mentinut aderent mai mult de cateva zile, aceste gene 3D din Bucuresti (adesea din matase sau nurca) au un aspect natural si dureaza pana la trei luni cu intretinere de rutina!

Gene 3D din Bucuresti | Extensii de par cu keratina | FreeStyleBeauty.ro

gene 3D din Bucuresti

Diferenta consta in tehnica utilizata pentru a crea un aspect mai gros si mai complet. In loc ca o sectiune intreaga de gene false sa fie lipita peste genele naturale, se folosesc in schimb multiple gene false aplicate pe o singura geana naturala. Rezultatele sunt niste ochi superbi si foarte conturati.

Gene 3D : ingrijire

Ingrijirea genelor 3D este simpla si, cand se face corect, extensiile vor putea dura cateva luni. Viata lor poate fi prelungita daca se evita apa si produsele uleioase. In mod surprinzator pot fi purtate machiaje atat timp cat nu sunt pe baza de lichide.

Clientele trebuie sa se asigure ca nu folosesc demachiant cu ulei. De asemenea, extensiile de gene nu necesita rimel deoarece le va deteriora si acest lucru va cauza necesitatea inlocuirii. Extensiile de gene sunt intr-adevar o descoperire in frumusete pentru epoca moderna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here