V-ati hotarat ca este momentul sa faceti pasul cel mare pentru relatia voastra si va ganditi deja la o locatie si la o data pentru nunta voastra? Felicitari! De acum inainte va puteti ocupa de organizarea celei mai importante zile din viata voastra, de la alegerea unor invitatii de nunta memorabile, pana la cele mai mici detalii!

Exista foarte multe ghiduri destinate mirilor si mireselor, de unde puteti afla ce ar trebui sa faceti pentru o nunta asa cum ati visat, insa, probabil ca nimeni nu v-a spus pana acum ce sa NU faceti.

Aflati din articolul nostru, care sunt cele 7 greseli care va compromit complet nunta! Mare atentie sa nu comiteti cea de-a 5-a gafa!

  1.  Nu sunteti convinsi ca vreti sa faceti acest pas. Este evident ca nicio nunta nu ar trebui sa aiba loc daca cei doi viitori miri nu sunt sigur de acest pas. Nu grabiti lucrurile si asteptati momentul potrivit pentru a spune un “DA!” hotarat. Nu ar fi foarte placut nici pentru voi si nici pentru invitati un scenariu in care unul dintre voi anunta in ultimul moment ca ceremonia nu va mai avea loc.
  2. Folositi un text incomplet pentru invitatiile de nunta. In mod sigur, va doriti sa aveti cele mai deosebite invitatii de nunta, iar aceasta dorinta nu este de condamnat. Pe langa designul pe care il preferati, aceastea trebuie sa contina toate informatiile esentiale cu privire la eveniment. De exemplu, modelele de invitatii de nunta reusite contin obligatoriu coordonatele evenimentului, precum si numele mirilor si ale nasilor, alaturi de data limita de confirmare a participarii.
  3. Nu va implicati suficient in organizare. Chiar daca, sa spunem, ca ati apelat la serviciile unui organizator de nunti, nu ar fi o idee deloc buna sa lasati in seama acestuia toata treaba. Pana la urma, este vorba despre cea mai importanta zi din viata voastra, asa ca este in primul rand responsabilitatea voastra. Desigur, puteti ruga prietenii, nasii sau rudele sa va ajute cu aspectele care nu sunt foarte importante.
  4. Alegeti hainele nepotrivite. Suntem de acord ca ziua nuntii voastre reprezinta un eveniment mai mult decat important, care, cel mai probabil, se va petrece intr-un loc elegant. Chiar si asa, tinutele voastre trebuie sa fie alese astfel incat sa arate bine pe voi, dar sa fie si confortabile. Daca esti mire si pantofii te vor strange, posibil ca iti vei dori ca petrecerea sa se termine cat mai repede, la fel si daca esti mireasa iar rochia parca te incorseteaza!
  5. Nu va planificati evenimentul in timp. Majoritatea celor care au trecut printr-o astfel de exeperienta spun ca atat inainte de nunta, cat si in timpul evenimentului, nivelul de stres este foarte ridicat, daca nu planifici totul din timp. Aceasta este o greseala majora, care va poate compromite complet nunta. Pentru a evita ca ziua in care va casatoriti sa se transforme intr-un haos complet, incercati sa realizati un orar, pe care sa il urmati. Nu uitati insa sa fiti si spontani!

 

https://images.pexels.com/photos/38569/bridal-son-in-law-marriage-wedding-38569.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here