eMenatwork.ro – cel mai intuitiv magazin online de bricolaj din Romania

0
104

Grupul MENATWORK este unul dintre principalii producatori si distribuitori de materiale prefabricate pentru amenajari interior- exterior, atat din Romania cat si din sud-estul Europei. In gama variata de produse se regasesc produse pentru amenajari, echipamente pentru instalatii electrice, corpuri si sisteme profesionale de iluminat, echipamente termice si sisteme de ventilatie-climatizare. Oferta marfurilor furnizate este destinata lucrarilor in constructii de tip profesional, rezidential, comercial, industrial, hotelier, medical, educational si sportiv.

Pentru ca satisfacerea nevoilor clientilor reprezinta o prioritate si un pilon important din crezul companiei Menatwork, lansarea magazinului online a fost o continuare fireasca a relatiei cu intreaga clientela, traspusa in mediul online. Magazinul online de materiale pentru constructii eMenatwork.ro nu numai ca ofera o gama variata de produse, la cele mai avantajoase preturi, dar ofera si o gama completa de servicii de consultata, precum si materiale ce pot fi descarcate gratuit, cu sfaturi si informatii utile pentru clienti.

Contact rapid cu fiecare client

Oricand la dispozitia fiecarui client, echipa eMenatwork va raspunde tuturor intrebarilor punctuale, atat online, cat si la numarul de telefon 0310.050.669. Pentru ca informarea corecta a clientilor este o idee de baza a acestei politici user friendly pe care site-ul eMenatwork.ro o promoveaza, interfata foarte simpla a acestei pagini web este usor de parcurs, userii reusind sa afle orice informatie doresc in cel mai scurt timp.


Dupa doar cateva click-uri, userii pot intra in contact cu unul dintre membrii echipei eMenatwork.ro sau se pot abona la noutatile din oferta de produse. Vor fi astfel la curent cu toate reducerile, promotiile si produsele noi aparute in stoc, precum si cu articole ce contin sfaturi practice pentru cei mai meseriasi dintre clienti. Si pentru ca fidelitatea se recompenseaza, cei ce se aboneaza la noutatile site-ului eMenatwork.ro vor beneficia de o reducere de 5% pentru prima comanda efectuata. Termenii si conditiile legate de acest discount stau la dispozitia oricarui client dornic sa afle mai multe despre aceasta fidelizare.

Know-how center


Pentru ca fiecare dintre noi este un mic meserias in propria casa, pe eMenatwork.ro exista o baza completa de articole cu cele mai utile sfaturi legate de bricolaj, intrebari si raspunsuri, noutati tehnologice, “Cum sa…?”, precum si un dictionar tehnic incredibil de util. Aceasta pagina este actualizata in permanenta cu articole noi si foarte utile pentru toti clientii, indiferent de domeniul lor de activitate.

Arborescenta foarte utila

Pentru a gasi mult mai usor produsul dorit, dar si pentru a vedea mai bine intreaga gama de produse, site-ul contine o arborescenta foarte utila si usor de parcurs. Categoriile sunt insotite de poze reprezentative pentru gama respectiva iar numarul de produse ( pe care il gasesti in paranteza, dupa numele sub-categoriei ) se schimba in timp real, in functie de stoc.

Unul dintre cele mai user friendly magazine online de bricolaj, site-ul pe care l-am prezentat in randurile de mai sus ofera o gama completa de produse si este incredibil de intuitiv. O intreaga echipa de specialisti este pregatita sa raspunda fiecarei intrebari, iar articolele din sectiunea Know-How Center contin cele mai bune articole, dedicate celor care vor sa mestereasca inteligent, in propria casa. O arborescenta absolut curata, cu imagini si categorii variate, ofera o experienta excelenta fiecarui user ce intra pentru prima data pe eMenatwork.ro

Comenteaza pe facebook articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here