Coșurile corporate de Crăciun, reduse în noul catalog Debonaire

0
100

Debonaire, unul dintre cele mai recunoscute magazine online de coșuri cadou corporate, va lansa în perioada următoare noul catalog de cosuri cadou corporate pentru Crăciun 2017. Odată cu această lansare, clienții pot beneficia nu doar de produse noi și diverse, dar și de oferta Early Bird -15%.

Codruța Miron, CEO & Founder Debonaire, oferă mai multe detalii despre această lansare:

Recomandăm managerilor și antreprenorilor să înceapă deja research-ul în ceea ce privește cadourile corporate pe care le vor oferi colegilor și partenerilor (clienți sau furnziori) de Crăciun. De aceea, dorim să facilităm acest proces și să le punem la dispoziție o gamă variată de coșuri cadou, pe care le pot vizualiza descărcând catalogul nostru online de Crăciun. Totodată, până pe data de 27 octombrie, oferim clienților o lună întreagă de reduceri de EARLY BIRD -15% la  produsele din noul catalog.”

Colecția Debonaire de coșuri cadou corporate pentru Crăciunul anului 2017 cuprinde produse special concepute pentru diversele categorii de persoane dintr-o companie. Astfel, cei interesați pot alege dintr-o mulțime de coșuri business pentru doamne sau pentru domni, tocmai pentru că este foarte important ca, dincolo de gestul în sine, cadourile să fie pe placul destinatarilor.

Până la lansarea catalogului, mai multe informații despre noile produse și oferte puteți afla urmărind pagina de Facebook Debonaire.

Sursa foto: Debonaire.ro

Comenteaza pe facebook articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here