Piastrelle, cunoscutul furnizor de materiale pentru finisaje în construcții și amenajări interioare din România, pune accent tot mai mult pe prezența în mediul online și vine în întâmpinarea clienților cu o nouă prezentare a site-ului și, în plus, un magazin online cu produsele consacrate.

Datorită noii înfățișări, site-ul este nu doar prietenos vizual, ci oferă și o bază consistentă de pornire, informații utile pentru doritorii de amenajări interioare. Aceștia sunt invitați să descopere o gamă largă de produse (plăci ceramice, obiecte sanitare ceramice, baterii de baie și bucătarie, mobilier, mozaic decorativ s.a.) la o întâlnire cu specialiștii Piastrelle într-unul din cele 8 showroomuri prezente în țară. Showroomul vedetă este Piastrelle Casa care aduce în plus pe lângă produsele de finisaj, piese de mobilier și decorațiuni deosebite de la producători și designeri italieni recunoscuți. Mai mult decât atât, specialiștii în design interior de la Piastrelle prezintă clienților sugestii de amenajare, simulări sub formatul randărilor 3D ale produselor ce urmează să fie așezate în casele lor.

Noul magazin online, piastrelleshop.ro, oferă produse de top din sfera ceramicii, a obiectelor sanitare, a pardoselilor de lemn, selectate cu atenție în fiecare an de la producătorii cu tradiție din lume, în principal din Italia, dar și din Spania și Polonia (premiați la târguri internaționale de profil pentru inovație, design deosebit, tehnologie de vârf și finisaje versatile). “Îmbogățim constant gama de produse pentru a veni în întâmpinarea partenerilor și clienților noștri și pentru a obține interioare rafinate, cu care ne mândrim. În peste 18 ani de activitate am ales să lucrăm numai cu furnizori recunoscuți pe plan internațional. Suntem o familie mare, nascută pentru a servi industria frumosului și calității”, a declarat Ramona Stănciulescu, managing partner Piastrelle & Piastrelle CASA.

În perioada septembrie – octombrie, Piastrelle desfașoară o campanie de reduceri, clienții sunt invitați să se bucure de prețuri cu până la 70% mai mici. Astfel, mii de produse își așteaptă cumpărătorii în showroom-urile din țară (București, Timișoara, Cluj-Napoca, Lugoj, Arad, Brașov), obiecte sanitare de lux, baterii și mobilier de baie, accesorii elegante, plăci ceramice de mici și mari dimensiuni, gresie și faianță în stiluri dintre cele mai diverse, oglinzi sofisticate, toate menite să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi.

Compania Piastrelle a luat naștere în anul 1998 în orașul Lugoj, astăzi sunt prezente 8 showroom-uri, 5 depozite constant aprovizionate cu ultimele noutăți din domeniu, o flotă importantă de mijloace de transport  ce deservește întreaga țară și o echipa profesionistă de peste 100 de oameni pasionați de frumos.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here