Marea Mediterană, Marea Egee și Marea Adriatică sunt doar câteva dintre cele mai frumoase și preferate mări din lume. Peisajele însorite din Europa se îmbină perfect cu arta și cultura, așa că pe acest continent au loc cele mai complexe excursii. Astfel, iubitorii de soare și de mare se pot bucura de o plajă ideală, pot vizita obiective turistice consacrate, pot face cumpărături din cele mai îndrăgite locuri și pot petrece în cluburi exuberate până noapte târziu.

Genul acesta de vacanțe nu sunt foarte scumpe, astfel că îți ajung economiile proprii pe cere le faci peste an sau poți apela la credit online rapid.

Iată care trei dintre cele mai frumoase destinații de vacanță din Europa.

Portugalia- Algarve

Soarele Iberiei este iubit de toți oamenii. Acesta este prezent pe coasta de sud a Portugaliei aproximativ 300 de zile pe an, iar în sezonul cald ploaia este un fenomen întâlnit foarte rar. Din acest motive, Algarve este una dintre cele mai îndrăgite și căutate destinații de plajă din Europa. Pe lângă frumusețea locului și accesibilitatea este un plus. În ceea ce privește detaliile tehnice ale vacanței, află că aici există o mulțime de hoteluri, pensiuni, apartamente și case de închiriat. Toată regiunea are în medie 150 de plaje, iar cele mai populare cunt Praia da Marinha, Praia de Falesia și Praia da Camilo.

Spania- Mallorca

Ne mutăm puțin spre Spania unde găsim o destinație de vis, celebră în toată lumea: Mallorca. Minunatul loc mediteraneean este cel mai mare dintre Isulele Baleare, practic un arhipelag situat pe coasta de est a Spaniei. Mallorca este o destinație perfectă pentru tinerii căsătoriți, care-și doresc să se bucure de soare și de aerul curat, dar să și găsească peisaje splendide pentru a face fotografii. Culoarea azurie a apei, nisipul fin, oamenii și satele primitoare situate pe dealuri, măslinii  și vița-de-vie sunt doar câteva elemente care te vor impresiona.

Grecia – Mykonos

Cred că toată lumea a auzit de Mykonos și de frumusețile naturale de acolo. Puține locuri de pe tot pământul pot fi comparate cu farmecul acestei Insule. Plajele superbe au devenit virale în social media și îți răpesc imediat privirea. De asemenea, în Mykonos poți admira și arhitectura cicladica, adică un ansamblu de clădiri de culoarea albă, cu obloane colorate în culori vii și decorate cu ghivece de flori imense, mori de vânt vechi de 5 secole și cluburi în care distracția nu se termină niciodată. Cele mai populare și superbe plaje sunt Ornos Bay, Psarou (care este și preferata vedetelor) și Super Paradise.

Și uita așa Europa are o plaetă largă de oferite atunci când cauți locuri însorite cu plaje întinse, ape limpezi și peisaje unice. Problema financiară o rezolvi cu credit pana la salariu de la BEST CREDIT, așadar poți începe să-ți cauți biletele și să faci rezervările. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here