Perioada dinaintea nuntii este una extrem de stresanta pentru majoritatea viitorelor mirese. Multimea de lucruri care trebuie rezolvate pana in ziua cea mare, goana dupa rochia de mireasa perfecta si alegerea unor invitatii de nunta memorabile si convingatoare sunt doar cateva dintre sarcinile care iti pot capta intreaga atentie. Stim cat de important este pentru tine ca totul sa iasa impecabil, insa nu ar trebui sa lasi organizarea nuntii sa iti puna stapanire pe intregul program! Iata care sunt cele 5 semne ca planificarea acestui eveniment te-a acaparat si cum poti scapa de stres!

  1. Pauza de pranz de la birou este compromisa, iar asta se intampla de cand ai inceput sa te preocupi de punerea la punct a detaliilor pentru marele eveniment. Cu siguranta ca esti de parere ca orice minut pana la nunta trebuie valorificat pentru a rezolva tot ceea ce este pe lista de ”to do”, insa asta nu iti da voie sa uiti de obiceiurile alimentare sanatoase, mai ales ca vrei sa arati perfect in rochia de mireasa! Pastreaza, deci, pauza de masa pentru scopul in care aceasta a fost creata si mizeaza pe alimente care tin departe stresul!

  2. Incepi sa fii de acord cu cei care spun ca ”actele nu conteaza”, chiar daca abia asteptai aceasta perioada a vietii tale! Acesta este un alt semn ca planificarea nuntii a devenit coplesitoare pentru tine. Poate ai nevoie de ajutorul altor persoane, persoane apropiate in care ai incredere. Apeleaza la oamenii importanti din jurul tau pentru a le desemna si lor responsabilitati de care se pot ocupa, in ceea ce priveste organizarea unui eveniment atat de special pentrut tine.

  3. Nu mai esti entuziasmata de organizarea nuntii, cu toate ca ai visat de cand te stii la acest moment. Ei bine, nu ar trebui sa te simti vinovata si nici sa regreti ca ai ales sa faci acest pas, pentru ca asta li se intampla multor mirese, ca o consecinta a stresului caracteristic perioadei de dinainte de nunta. Poti solicita ajutorul unui wedding planner, care sa preia fraiele!

  4. Amani sarcini care sunt importante in viata personala doar pentru a avea mai mult timp la dispozitie sa te ocupi de planificarea nuntii. Acesta nu este un comportament benefic, deoarece in acest mod nu faci decat sa acumulezi si mai mult stres referitor la lucrurile care trebuie rezolvate pana la nunta. Din contra, sfatul nostru este sa te asiguri ca ai si momente in care te detasezi complet de statutul de mireasa in devenire!

  5. Starnesti discutii contradictorii cu viitorul sot, fara a avea, insa, motive serioase. Aceste discutii sunt, de fapt, rezultatul stresului care si-a pus amprenta asupra ta si care se datoreaza faptului ca te simti acaparata de tot ceea ce ai de facut pana in ziua in care vei imbraca rochia de mireasa. Incearca sa te controlezi, caci cu siguranta certurile cu partenerul de viata nu isi au locul inainte de nunta!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here