Cu incredere. Intr-un parc imobiliar poti sa parchezi cu increderea ca masina iti este pazita, cu increderea ca undeva in acele cladiri este apartamentul tau frumos si placut amenajat si mobilat si in aceeasi masura cu siguranta ca parcul este aproape si ca alegerea facuta de tine anterior, de a achizitiona un apartament aici, a fost o alegere inspirata.

Au aparut, in ultimii ani, zeci de complexe imobiliare numai in Bucuresti, sute in toata tara, proiecte gandite mai demult si demarate dupa un anumit timp in care au fost efectuate studii de fezabilitate si dupa acumularea tuturor autorizatiilor de constructie care certifica faptul ca noile blocuri nu vor afecta planurile de urbanism si nu vor aduce prejudicii proprietarilor de langa.

Investitorii imobiliari aleg locuri strategice si dezvolta imobile care intrec orice asteptari in materie de:

  • Structura
  • Design
  • Amenajari interioare
  • Dotari tehnologice.

Adopti un lifestyle exclusivist

Intrebarea din titlu nu are un raspuns, intrucat este retorica, are ca scop doar atragerea atentiei asupra stilului de viata ales de persoanele care isi cumpara apartamente intr-un bloc ce face parte din complexul imobiliar.

Un complex imobiliar cu apartamente bine compartimentate de 2 camere sau locuinte de 3 camere, care chiar merita sa fie umplut pana la refuz, precum un hotel in plin sezon din care nu mai vrea sa plece nimeni, este acela situat atat langa parc, cat si langa mall. Este un complex atat tehnologizat, cat si prevazut cu terasa pentru fiecare apartament. Este un ansamblu de imobile care comunica ceva: intentia de a face oamenii fericiti.

Mai exact: milioanele de euro investite de dezvoltatorii imobiliari in concepte “green” de constructii rezidentiale se regasesc in gradul optim de decomandare si eficienta compartimentarii, se regasesc in suprafetele vitrate considerabile, pentru a permite iluminarea pe cale naturala, precum si terasa proprie, un avantaj aproape neregasit in alte parti.

Avantajele de a locui aici sunt fara egal

Tamplaria PVC este deja standard, centrala in condensatie este aproape obligatorie – si existenta, insa incalzirea in pardoseala asociata cu parchetul laminat specific reprezinta avantaje nete si lucruri de admirat. Lifturile – o bucurie sa te plimbi cu ele, chiar daca stai la primul etaj!

Avantajele se inmultesc pe masura ce iti amintesti sa intrebi diferite lucruri. Este un trend in imobiliare apropo de constructiile rezidentiale, trend care evolueaza spre bine, spre foarte bine! Materialele de constructie sunt nepoluante, astfel incat plasarea langa parc nu implica nicio situatie delicata. Totul este gandit dinainte sa conlucreze la imbunatatirea stilului de viata, nu la dobandirea unui grad mai mare de lux in detrimentul altora.

Toate converg catre bine. Oare cum vor sta lucrurile pentru generatia viitoare? Viitorul incepe sa capete forma.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here