Se spune ca fotografia este acea poveste care nu a reusit sa fie spusa in cuvinte. Este o pasiune care opreste timpul in loc si te ajuta sa pastrezi o secunda care tocmai a trecut pentru eternitate. Desigur, pentru a surprinde momente unice, ai nevoie de un echipament profesional, dar primele cadre le tragi cu sufletul.

Un fotograf are voie sa puna orice filtru asupra unui peisaj, asupra unui personaj, asupra unui cadru animat sau static.
El vede tot ce il inconjoara altfel decat ceilalti si aproape niciodata la fel ca un alt artist al imaginii. El vede frumosul in urat si culoarea intr-un cadru gri.

Un fotograf transmite celor care privesc arta iesita din mana lui nu doar culori sau umbre, ci si emotii. Unghiul potrivit, lumina ideala, cadrul calculat si obiectivul aparatului, asa spune un fotograf povesti. Cu cat povestile sunt mai vechi, cu atat devin mai bune.

La fel ca vinul. Doar ca fotografiile te imbata de stari si de amintiri. E ca si cum ai pune pauza vietii, ca sa pastrezi momentul surprins in fotografie pentru totdeauna.
Oricine poate surprinde haosul intr-o poza, dar un fotograf bun va scoate in evidenta ceva apartent neinteresant intr-o lumina cu totul speciala.
Urmareste viata asa cum o vad eu, vino cu mine intr-o aventura in care viata joaca rolul principal.

Va recomand cu caldura pe Gabriel Comanescu

3 COMENTARII

  1. […] Fotografiile miscate sau tremurate sunt cauzate si de pozitionarea incorecta a aparatului. Subiectul sau imaginea miscata poate fi usor remediata daca folosesti un trepied. De asemenea, timpul de expunere poate fi prea lung sau camera nu a masurat corect lumina. Schimba rotita de programe in modul S si alege timpul de expunere cel mai scurt posibil, astfel incat sa iti permita sa fotografiezi la timp orice moment, fara a iesi tremurat sau miscat. […]

  2. […] Tehnologia modernă a impus aparatelor tot mai multe funcții capabile să elimine greșelile. Dacă ai un aparat foto scump care costă undeva peste 5000 de lei, sunt șanse mari să reușești să faci fotografii bune chiar dacă nu ai experiență în domeniu. Așa s-a aglomerat de fapt piața fotografilor de nuntă/botez, toți cei care au avut bani să cumpere un aparat foto mai performant au dorit să profite de el și să facă un ban în plus. Ar fi multe de discutat despre fotografie. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here